Blog thumbnail hbc (2)

“Cowboy Copper” De beste nummer 1 haartrend voor deze herfst!

Zoals elk jaar zijn rood- en kopertinten favorieten tijdens de herfst. Dit jaar is dat niet anders, maar wel met een unieke twist. De “Cowboy Copper” trend, die zijn oorsprong vond op TikTok, belooft dit seizoen dé haarkleur te worden die je overal zult tegenkomen.

Opzoek naar een frisse nieuwe look voor de lente? Bekijk onze 6 lente haartrends van 2024!

Wat is “Cowboy Copper”?

Cowboy Copper is een unieke haarkleurtrend die zijn inspiratie haalt uit het Wilde Westen. Het is een diepe, rijke koperkleur die zowel gouden als roestrode ondertonen bevat. Deze kleur doet denken aan de adembenemende zonsondergangen in het Wilde Westen, de natuurlijke aardetinten van de woestijnlandschappen en het avontuurlijke en ruige karakter van de cowboys.

Wat Cowboy Copperonderscheidt van een neutrale koperkleur is de bruine warmte tint. Deze tint komt veel sterker naar voren in Cowboy Copper, waardoor het een unieke en opvallende uitstraling krijgt die perfect past bij degenen die op zoek zijn naar een avontuurlijke en tegelijkertijd stijlvolle look.

15 minute NO rinse smoothing treatment 3

Waarom is Cowboy Copper zo populair?

Wanneer je regelmatig op TikTok of Instagram rondkijkt, heb je ongetwijfeld de Cowboy Copper trend voorbij zien komen. Deze betoverende kleur is een ware hit online. Wat deze trend zo speciaal maakt, is niet alleen dat de kleur naadloos aansluit bij het herfstseizoen, maar ook dat hij bij elk huid- en haartype past. Het mooie is dat je de tint kunt aanpassen precies zoals jij dat wilt!

Cowboy Copper inspiratie

Cowboy copper

Hoe verzorg ik deze kleur?

Rood tinten in het haar staan er bekend om dat deze sneller vervagen dan andere haarkleuren. Probeer dan ook een shampoo te gebruiken die speciaal gemaakt is om gekleurd haar te beschermen tegen vervaging. Gebruik af en toe een lekker hydraterend masker en probeer je haar lekker te verwennen. Het is namelijk bewezen hoe gezonder je haar is, hoe minder snel je kleur vervaagd!

Ontdek de 20 populairste producten voor je haar

Onze favorieten



Lees hier alles over de Kérastase Chroma Absolu lijn

Gratis kleurconsult!

Ben je nog in twijfel of jouw deze kleur ook zou staan? Met onze gratis kleurconsult helpen en denken onze stylisten met jou mee om het perfecte haarkleur voor jou te vinden. Boek nu jouw gratis kleurconsult en laat je adviseren!

Iets voor jou? Plan een afspraak!

Ben je geïnspireerd en wil jij ook je haar laten verven? Maak een afspraak en laat je verven door één van onze kappers. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op INSTAGRAM.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING

Meer hair en beauty updates.

thumbnail lente trends groot

6 Haarkleur Trends Lente 2024: Trendy haartrends voor Dames

Lente 2024 staat voor de deur, en dat betekent meer dan alleen maar zonniger dagen en tuinen vol bloemen. Het is ook de tijd voor nieuwe haarkleur trends, en bij…

Lees meer
Blog thumbnail hbc 6

De Beste Haarproducten voor een Droge Hoofdhuid

Een droge hoofdhuid kan een bron van ongemak en zelfbewustzijn zijn. Het kan leiden tot symptomen zoals schilfering, jeuk en een strak gevoel. De oorzaken van een droge hoofdhuid zijn…

Lees meer
Blog thumbnail hbc 5

5 Effectieve Behandelingen voor een Jeukende Hoofdhuid

Een jeukende hoofdhuid is meer dan alleen een ongemak; het kan een significante impact hebben op je dagelijks leven en zelfvertrouwen. Maar wat veroorzaakt nu eigenlijk die irritante jeuk? Er…

Lees meer

030 - 666 47 92

Kapper De Meern

Zandweg 116A, 3454 JZ

kapper de meern

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapper de Meern en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

030 - 677 24 96

Kapper Vleuten

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

kapper vleuten

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is kapper vleuten gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING
footer_kérastase

Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

Uitgebreide Google reviews van onze klanten

Google_2015_logo.svg