thumbnail-lente-trends_groot

6 Haarkleur Trends Lente 2024: Trendy haartrends voor Dames

Lente 2024 staat voor de deur, en dat betekent meer dan alleen maar zonniger dagen en tuinen vol bloemen. Het is ook de tijd voor nieuwe haarkleur trends, en bij Hair & Beauty Company zijn we er helemaal klaar voor. We hebben een selectie gemaakt van de meest interessante en draagbare trends van dit seizoen. Of je nu gaat voor subtiele veranderingen of een compleet nieuwe look, we hebben iets voor iedereen.

Dit seizoen moedigen we je aan om te experimenteren met je haar. Of je nu een kleine verfrissing wilt of een grote verandering overweegt, we hebben de perfecte inspiratie voor je. In deze blog nemen we je mee door zes haarkleur trends voor de lente van 2024, die jouw stijl net dat beetje extra geven en je helemaal lente-klaar maken.

smokey 2 met blur edit

1. Smokey: Mysterieus Grijs

Als je zoekt naar een subtiele maar opvallende verandering dit voorjaar, overweeg dan de “Smokey” haarkleur. Deze haarkleur trend, die smokey grijze en zilverachtige tinten in je haar brengt, biedt een moderne draai aan traditionele kleuren. Het mooie is dat deze kleur zowel bij koelere als warmere huidtinten past, waardoor het een veelzijdige keuze is voor iedereen. 

Het fijne aan de smokey trend is dat het niet zo intensief onderhoud vergt als sommige felle kleuren. Een bezoekje aan de salon om de paar maanden om de kleur op te frissen en het gebruik van zilverkleurige shampoo thuis kunnen helpen om de kleur levendig en mooi te houden.

2. Butter Blonde: Warm en Zonnig

Voor wie de haarkleur trends volgt, is Butter Blonde een absolute must-try trend van dit voorjaar. Of je nu een natuurlijke blondine bent die zoekt naar een diepere, rijkere tint of een brunette die verlangt naar een lichtere touch, Butter Blonde is een veelzijdige keuze die bij diverse huidtinten past.

Wat het onderhoud betreft, staat Butter Blonde bekend om zijn gemak. In vergelijking met de koelere blondtinten, die vaak toning vereisen, heeft Butter Blonde voornamelijk behoefte aan kwalitatieve verzorgingsproducten om de kleur levendig en het haar gezond te houden. Regelmatige bezoeken aan je salon voor het bijwerken van de uitgroei zijn genoeg om deze haarkleur trend voor de lente onderhouden.

haarkleur trends

Opzoek naar een andere haarkleuren trends? Bekijk onze blog over de ‘Cowboy Copper’ trend!

latte hairv2 edit 1

3. Latte Hair: Zacht en Veelzijdig

Als je van koffie houdt, zul je van Latte Hair houden. Deze haarkleur trend, die het beste van beide werelden biedt met zijn warme en koele tonen, is ideaal voor wie een subtiele, maar toch rijke en multidimensionale look zoekt. Het idee is geïnspireerd op de romige mix van melk en koffie, wat resulteert in een prachtige, natuurlijke haarkleur die licht speelt met diepte en dimensie.

Latte Hair is aanpasbaar of je nu gaat voor een lichtere basis met donkere strepen die de koffietonen imiteren, of een donkerdere basis met lichte, melkachtige highlights, het resultaat is altijd stijlvol en uniek. Deze kleur staat mooi bij een breed scala aan huidtinten en is perfect voor de lente.

Het onderhoud van Latte Hair vraagt om een routine die de kleur beschermt en versterkt. Door het gebruik van kleurbehoudende shampoos en conditioners, en af en toe een toner.

4. Off-Black: Subtiel Donker

Off-Black is een subtiele, maar krachtige manier om je haar dit voorjaar een nieuwe dimensie te geven. Deze haarkleur trend speelt met de diepte van zeer donkerbruin tot bijna zwart, waardoor een zachte, maar dramatische look ontstaat die minder hard is dan een pure zwarte haarkleur. 

Deze kleur is uiterst veelzijdig en kan worden aangepast om warmer of koeler te zijn, afhankelijk van je voorkeur en huidtint. Off-Black is bijzonder flatterend voor een breed scala aan huidtinten, omdat het de natuurlijke ondertonen in de huid kan versterken zonder te overheersen.

Onderhoud is relatief eenvoudig bij deze haarkleur. Het belangrijkste is het gebruik van kleurbehoudende haarverzorgingsproducten en het vermijden van overmatige blootstelling aan de zon, wat de kleur kan doen vervagen

off black

Heb jij wel een last van een droge hoofdhuid, roos of jeuk? Lees hier hoe je hoofdhuidproblemen effectief kunt behandelen!

Milk tea blonde 1

5. Milk Tea Hair: Natuurlijk Lichtbruin

Milk Tea Hair is een haartrend die zachtheid en speelsheid combineert, ideaal voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke, maar toch onderscheidende look dit voorjaar. Deze haarkleur trend is geïnspireerd op de populaire drank, en mengt beige en lichtbruine tinten met een vleugje romige melk, wat resulteert in een zacht en uitnodigend palet. Het is perfect voor diegenen die hun haar een subtiele upgrade willen geven met warme, natuurlijke tinten.

Deze haarkleur trend werkt goed bij verschillende huidtinten en is bijzonder geschikt voor de lente van 2024. Het biedt een prachtige basis voor zowel eenvoudige als meer gelaagde kapsels, waardoor je look een moeiteloze elegantie krijgt.

Het onderhouden van Milk Tea Hair vereist enige aandacht om de kleur fris en levendig te houden. Het gebruik van kleurbehoudende producten is essentieel, en je wilt misschien ook investeren in een goede toner of glansbehandeling om de unieke, zachte glans te behouden. 

6. Mushroom Brown: Koel en Natuurlijk

Mushroom Brown heeft zich snel opgewerkt tot een favoriet voor wie houdt van een subtiele, maar toch onderscheidende look. Deze unieke haarkleur mengt asbruine tinten met zachte grijze ondertonen, resulterend in een natuurlijke, veelzijdige kleur die zowel koel als uitnodigend is. Het is perfect voor degenen die willen afstappen van traditionele blonde en bruine tinten, maar toch iets natuurlijks willen behouden.

Onderhoud van Mushroom Brown vraagt om een zorgvuldige aanpak om de unieke as- en grijstinten te behouden. Het gebruik van zilvershampoo en conditioner kan helpen om ongewenste warme tonen te neutraliseren en de kleur fris te houden.

mushroom brown edit

Nog niet gevonden waar je naar opzoek was? Bezoek onze inspiratie pagina voor veel meer stijlen en haarkleuren!

Een van de haarkleur trends van dit voorjaar uitproberen?

Of je nu kiest voor een subtiele verandering met Milk Tea Hair of een gedurfde stap met Cherry Coke, elke haarkleur trend biedt een unieke kans om je persoonlijke stijl te vernieuwen en te verfijnen.

Bij Hair & Beauty Company staan we klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte haarkleur die bij jouw persoonlijkheid en levensstijl past. Onze experts zijn gespecialiseerd in de nieuwste kleurtechnieken en gebruiken alleen de beste producten om ervoor te zorgen dat je haar er gezond en levendig uitziet. Maak een afspraak in een van onze salons.

Nog niet helemaal zeker welke haarkleur jouw persoonlijkheid het beste uitstraalt? Plan dan een gratis kleurconsult in! Volg ons op Instagram voor meer inspiratie!

Iets voor jou? Plan een afspraak!

Ben je geïnspireerd en wil jij ook je haar laten verven? Maak een afspraak en laat je verven door één van onze kappers. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op INSTAGRAM.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING

Meer hair en beauty updates.

Blog thumbnail hbc 6

De Beste Haarproducten voor een Droge Hoofdhuid

Een droge hoofdhuid kan een bron van ongemak en zelfbewustzijn zijn. Het kan leiden tot symptomen zoals schilfering, jeuk en een strak gevoel. De oorzaken van een droge hoofdhuid zijn…

Lees meer
Blog thumbnail hbc 5

5 Effectieve Behandelingen voor een Jeukende Hoofdhuid

Een jeukende hoofdhuid is meer dan alleen een ongemak; het kan een significante impact hebben op je dagelijks leven en zelfvertrouwen. Maar wat veroorzaakt nu eigenlijk die irritante jeuk? Er…

Lees meer
Blog thumbnail hbc 7

Voorkomen en Behandelen van Hoofdhuid Schilfers: Wat Je Moet Weten

Hoofdhuid schilfers kunnen een bron van ongemak en zelfbewustzijn zijn. Deze veelvoorkomende aandoening, vaak veroorzaakt door droge huid, eczeem, of psoriasis, leidt tot de vorming van kleine, schilferige stukjes huid…

Lees meer

030 - 666 47 92

Kapper De Meern

Zandweg 116A, 3454 JZ

kapper de meern

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapper de Meern en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

030 - 677 24 96

Kapper Vleuten

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

kapper vleuten

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is kapper vleuten gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING
footer_kérastase

Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

Uitgebreide Google reviews van onze klanten

Google_2015_logo.svg