metal-detox-oil

Metal Detox geconcentreerde olie: voor gezond en sterk haar

Op zoek naar de ultieme verzorging voor jouw haar? Ontdek de nieuwste toevoeging in de Metal Detox-lijn: Metal Detox geconcentreerde olie! Met deze olie maak je jouw haarroutine compleet. Lees hier alles over de rijke olie die jouw haar nog beter beschermd tegen metalen. 

metal detox uitleg

Rijke olie voor nieuwe haaropbouw

De Metal Detox van L’Oréal is een unieke routine voor je haar, gemaakt met een bijzonder ingrediënt: glicoamine. Deze molecule heeft als enige het vermogen om metaal in de haarvezel te neutraliseren. De detox bestond al uit een shampoo en verzorging, maar nu kun je ook gebruik gaan maken van een extra krachtige olie. De Metal Detox geconcentreerde olie biedt de perfecte finish ter ondersteuning van de haarvezel, maar zorgt daarnaast ook voor een mooie glans in haar. De perfecte derde stap van je haarroutine!

Waarom de Metal Detox?

De Metal Detox is de perfecte manier om door te dringen tot in de kern van de haarvezel, om het haar zo te reinigen en beschermen. Wat doet de Metal Detox voor jouw haar? Hier vind je een overzicht van de grootste voordelen van Metal Detox voor alle haartypen: 

  • Reiniging: het residu van metaal wordt efficiënt verwijderd met het gebruik van de Metal Detox shampoo.
  • Bescherming: de opstapeling van metaal wordt voorkomen en daarnaast wordt het haar diep gevoed wanneer je het Metal Detox masker gebruikt;
  • Opbouw: met het gebruik van de derde stap, de Metal Detox geconcentreerde olie, stopt de haarbreuk en gaat het haar opnieuw opbouwen.

Beleef de salon-ervaring bij Hair & Beauty Company

Dankzij de olie ishet haar niet alleen gezonder en gladder, maar krijgt het ook een schitterende glans. En, ook niet onbelangrijk: de Metal Detox geconcentreerde olie zorgt ervoor dat je haar heerlijk ruikt. Je kunt ervoor kiezen om de salon-behandeling te kiezen met de nieuwe geconcentreerde olie, maar de losse producten zijn ook te koop in de salon. Zo kun je ook thuis jouw haar blijven beschermen tegen metaaldeeltjes. Kom langs bij ons in de salon en ontdek alle mogelijkheden! 

v before after 02 a
Voor de behandeling
v before after 02 b
Na de behandeling

Meer weten over kleurbehoud en kleurberscherming?

Natuurlijk wil je zo lang mogelijk van je nieuwe look genieten. Bij ons in de salon kun je terecht voor een speciale kleurbehandeling en maken we gebruik van de nieuwste technieken. Ook adviseren we je graag over de nabehandeling zodat jij zo lang mogelijk kunt genieten van jouw prachtige kleur!

hbc loreal metal

Dit product zorgt niet alleen voor een mooier kleurresultaat, maar je bent ook verzekerd van minder haarbreuk.

HBC chromaAbsolu01

Waarom kiezen voor meerdere producten als je ook kunt kiezen voor een lijn met alle belangrijke eigenschappen in één?

Iets voor jou? Plan een afspraak!

Ben je geïnspireerd en wil jij ook je haar laten verven? Maak een afspraak en laat je verven door één van onze kappers. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op Instagram.

Iets voor jou? Plan een afspraak!

Ben je geïnspireerd en wil jij ook je haar laten verven? Maak een afspraak en laat je verven door één van onze kappers. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op INSTAGRAM.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING

Meer hair en beauty updates.

haarkleur trends zomer

6 Haarkleur Trends Zomer 2024: Trendy haartrends voor Dames

De zomer van 2024 staat voor de deur, en dat betekent meer dan alleen maar warmere dagen en volle stranden. Het is ook het moment voor nieuwe haarkleur trends, en…

Lees meer
Blog thumbnail hbc 6

De Beste Haarproducten voor een Droge Hoofdhuid

Een droge hoofdhuid kan een bron van ongemak en zelfbewustzijn zijn. Het kan leiden tot symptomen zoals schilfering, jeuk en een strak gevoel. De oorzaken van een droge hoofdhuid zijn…

Lees meer
Blog thumbnail hbc 5

5 Effectieve Behandelingen voor een Jeukende Hoofdhuid

Een jeukende hoofdhuid is meer dan alleen een ongemak; het kan een significante impact hebben op je dagelijks leven en zelfvertrouwen. Maar wat veroorzaakt nu eigenlijk die irritante jeuk? Er…

Lees meer

030 - 666 47 92

Kapper De Meern

Zandweg 116A, 3454 JZ

kapper de meern

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapper de Meern en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

030 - 677 24 96

Kapper Vleuten

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

kapper vleuten

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is kapper vleuten gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING
footer_kérastase

Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

Uitgebreide Google reviews van onze klanten

Google_2015_logo.svg