NIEUW: Metal Detox van L’Oréal voor minder haarbreuk

Maak kennis met een nieuw product in de salon: Metal Detox van L’Oréal Professionnel! Dit product zorgt niet alleen voor een mooier kleurresultaat, maar je bent ook verzekerd van minder haarbreuk. Wanneer je bij ons langskomt in de salon voor een kleur- of balayagebehandeling kun je dus altijd gebruik maken van Metal Detox om zo optimaal te profiteren van het beste resultaat!

De beste resultaten voor het haar

Binnenin de vezel van het haar zitten metalen. Deze metalen kunnen tijdens het (ont-)kleuringsproces een reactie geven en haarbreuk veroorzaken. L’Oréal Professionnel heeft hiervoor een product ontwikkeld dat zich aan het metaal in de haarvezel kan binden, met als gevolg dat de resultaten van een kleur- of balayage behandeling nog beter zijn!

Na uitgebreid testen zijn de resultaten van Metal Detox indrukwekkend: het kleurresultaat is 100% betrouwbaar en daarnaast heb je 87% minder kans op haarbreuk. Daarnaast krijgt je haar ook een intense glans. En jij kunt het nu zelf in onze salon gaan ontdekken!

Hoe werkt Metal Detox?

Om ervoor te zorgen dat de Metal Detox snel werkt worden de volgende drie stappen gevolgd tijdens een (ont-)kleurings- of balayagebehandeling in de salon:

Stap 1: een voorbehandeling voor het neutraliseren van metaal

Stap 2: het gebruik van een anti-metaal reinigende shampoo voor ontgifting van het haar;

Stap 3: beschermende verzorging die het ontstaan van nieuwe deeltjes voorkomt.

Benieuwd naar de werking van Metal Detox of heb je vragen over dit nieuwe product? Je kunt daarvoor altijd contact met ons opnemen. Maak een afspraak voor een kleurbehandeling met Metal Detox bij een van onze salons! 

Iets voor jou?

Wij helpen je graag om je te laten stralen! Kom gezellig langs en laat je door ons inspireren en adviseren. Wil je weten wat nog meer trends zijn dit jaar? Kijk dan eens naar onze andere blogpost

Maak gemakkelijk een afspraak. Indien je online een afspraak maakt, ontvang je ook nog €5 productkorting! Telefonisch een afspraak maken is uiteraard ook mogelijk.

Vleuten: Klik hier om online een afspraak te maken of bel 030 – 67 24 96.

De Meern: Klik hier om online een afspraak te maken of bel 030 – 666 47 92.

IT'S ALL ABOUT HAIR & BEAUTY

Meer haarupdates

Franse balayage voor een mooi en natuurlijk kapsel

Een Franse balayage is een enorme trend en ook celebrities zijn er gek op. Het ziet er mooi…

Vijf 2022 zomer haartrends voor vrouwen

Wij laten je in deze blog de vijf leukste zomer haartrends van 2022 voor vrouwen zien! Er zijn…

De vijf zomer haartrends van 2022 voor mannen

In deze blog laten we je de vijf zomer haartrends van 2022 voor mannen zien. Ze zijn allemaal…