5 mooiste haarkleur trends zomer 2023 (2)

Ontdek de 5 Hottest Haarkleur Trends voor de Zomer van 2023

De zomer van 2023 is aangebroken en dat betekent dat het tijd is om je haarkleur te vernieuwen en een frisse look te creëren. In dit artikel delen we de 5 meest trendy haarkleur trends voor deze zomer. Of je nu op zoek bent naar een subtielere verandering of juist een gedurfde transformatie, we hebben voor ieder wat wils. Kom langs in onze salon en ontdek de perfecte haarkleur die bij jou past!

Lees ook: De grooste haartrends van dit najaar 2023!

Mushroom Blonde: De Trendy Haarkleur voor de Zomer van 2023

5

Mushroom blonde is dé haarkleur waar iedereen het over heeft deze zomer. Het is een subtiele mix van beige, grijze en bruine tinten die een natuurlijke en verfijnde uitstraling geven aan je haar. Deze kleur is veelzijdig en past goed bij verschillende huidskleuren en haartypes. Of je nu kiest voor highlights, een balayage effect of een volledige kleuring, mushroom blonde zorgt voor een trendy en eigentijdse look.

Hair by Denise in De Meern

Bronde: De Perfecte Mix tussen Blond en Brunette

Bronde is de ideale haarkleur voor degenen die niet kunnen kiezen tussen blond en brunette. Het is een subtiele mix van blonde en bruine tinten die zorgt voor een zachte en natuurlijke uitstraling. Bronde kan worden aangepast aan jouw voorkeur en huidskleur, waardoor het een veelzijdige keuze is. Of je nu wilt gaan voor warme karameltonen of juist wat koelere asachtige tinten, bronde geeft je haar een prachtige dimensie.

Hair by Miles in Vleuten

2

Blond, Blonder, Super Blond! De Ultieme Blonde Look voor de Zomer

3

Blond haar blijft een tijdloze favoriet, vooral tijdens de zomermaanden. Voor de zomer van 2023 draait alles om super blond! Denk aan heldere, platinablonde tinten die een echte statement maken. Deze intense blonde kleur is gedurfd en opvallend, waardoor je haar alle aandacht trekt. Het vergt wat onderhoud en verzorging, maar het resultaat is absoluut verbluffend.

Hair by Kaylee in De Meern

Pastel Tinten Haarkleur: Zachte en Romantische Kleuren voor de Zomer

Voor degenen die op zoek zijn naar een zachte en romantische uitstraling, zijn pastel tinten de perfecte keuze. Denk aan subtiele tinten zoals zachtroze, lavendel, perzik en mintgroen. Deze kleuren geven je haar een speelse en dromerige look. Pastel tinten zijn vooral populair bij mensen met lichter haar, maar kunnen ook worden aangepast aan donkerder haar met behulp van speciale kleurtechnieken.

Hair by Diet in Vleuten

1

Koper Haarkleur: Warm en Levendig voor een Zomerse Uitstraling

4

Koper is dé trendkleur voor de zomer van 2023. Deze warme en levendige haarkleur zorgt voor een stralende en zonnige uitstraling. Van diep roodachtig koper tot helder oranje, er is een koperkleur die bij jou past. Deze kleur brengt warmte en dimensie in je haar en is perfect voor mensen die durven op te vallen.

Hair by Kaylee in De Meern

Ontdek de “Cowboy Copper” haartrend!

Bereid je voor op een zomer en maak een afspraak in onze salon en laat onze getalenteerde haarstylisten je helpen bij het kiezen van de perfecte haarkleur voor deze zomer. Of je nu wilt gaan voor een trendy mushroom blonde, bronde, blond, pastel tinten of koper wij zorgen ervoor dat je met een prachtige en stijlvolle look de deur uitloopt

Iets voor jou? Plan een afspraak!

Ben je geïnspireerd en wil jij ook je haar laten verven? Maak een afspraak en laat je verven door één van onze kappers. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op INSTAGRAM.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING

Meer hair en beauty updates.

thumbnail lente trends groot

6 Haarkleur Trends Lente 2024: Trendy haartrends voor Dames

Lente 2024 staat voor de deur, en dat betekent meer dan alleen maar zonniger dagen en tuinen vol bloemen. Het is ook de tijd voor nieuwe haarkleur trends, en bij…

Lees meer
Blog thumbnail hbc 6

De Beste Haarproducten voor een Droge Hoofdhuid

Een droge hoofdhuid kan een bron van ongemak en zelfbewustzijn zijn. Het kan leiden tot symptomen zoals schilfering, jeuk en een strak gevoel. De oorzaken van een droge hoofdhuid zijn…

Lees meer
Blog thumbnail hbc 5

5 Effectieve Behandelingen voor een Jeukende Hoofdhuid

Een jeukende hoofdhuid is meer dan alleen een ongemak; het kan een significante impact hebben op je dagelijks leven en zelfvertrouwen. Maar wat veroorzaakt nu eigenlijk die irritante jeuk? Er…

Lees meer

030 - 666 47 92

Kapper De Meern

Zandweg 116A, 3454 JZ

kapper de meern

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapper de Meern en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

030 - 677 24 96

Kapper Vleuten

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

kapper vleuten

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is kapper vleuten gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING
footer_kérastase

Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

Uitgebreide Google reviews van onze klanten

Google_2015_logo.svg