Franse balayage voor een mooi en natuurlijk kapsel

Een Franse balayage is een enorme trend en ook celebrities zijn er gek op. Het ziet er mooi en natuurlijk uit en het lijkt net alsof je een paar dagen in de zon gelegen hebt. Maar wat maakt deze balayage nou zo anders dan andere balayages? Wij leggen het je uit!

Franse balayage

Wat is een Franse balayage?

Bij een Franse balayage worden de buitenkanten die het dichts bij de uitgroei zitten geverfd. Er wordt in een ‘V’ vorm naar beneden geblend tot de twee kanten elkaar ontmoeten. Alles wat daaronder zit word ook mee geverfd. Om het haar natuurlijker te laten lijken, wordt niet al het haar meegenomen tijdens het verven. Tijdens het verven worden er geen folies gebruikt, maar kan er wel plastic folie aangebracht worden om de lagen van elkaar te scheiden. Deze techniek garandeert het meest natuurlijke effect op het haar.

Wat is het verschil met andere balayages?

Er zijn veel verschillende soorten balayages, maar de Franse balayage ziet er het meest natuurlijk uit van allemaal. Het verven in een ‘V’ vorm wordt bij geen andere soort balayage gebruikt en zorgt dus voor een hele andere uitstraling. Juist hierdoor is deze haar look zo populair. Het kapsel ziet er niet alleen natuurlijk uit, maar ook verzorgd, welke tint je ook kiest.

Je kan kiezen wat jij maar wilt, want onze kapper kan jouw balayage zowel subtiel, sexy als extreem aanbrengen, ook op heel donker haar.

Hoe meer balayage, hoe beter!

Ontdek het verschil tussen een balayage en highlights en kijk welke het beste bij jou past!

Ga jij voor een clip of een sjaaltje deze zomer? Er is genoeg keus voor elk type haar!

Is deze look iets voor jou? Plan een afspraak!

Ben je geïnspireerd en wil jij ook je haar laten verven? Maak een afspraak en laat je verven door één van onze kappers. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op Instagram.

Bron: flair.be

IT'S ALL ABOUT HAIR & BEAUTY

Meer haarupdates

Vijf 2022 zomer haartrends voor vrouwen

Wij laten je in deze blog de vijf leukste zomer haartrends van 2022 voor vrouwen zien! Er zijn…

De vijf zomer haartrends van 2022 voor mannen

In deze blog laten we je de vijf zomer haartrends van 2022 voor mannen zien. Ze zijn allemaal…

Kérastase Chroma Absolu, een nieuwe productlijn van 2022

Het wachten waard: Kérastase Chroma Absolu Kérastase komt in 2022 met een nieuwe lijn voor kleuronderhoud: Chroma Absolu.…