Ontwerp zonder titel (35)

Haartrends herfst: Deze 5 looks zijn helemaal hot!

De haartrends voor de herfst van 2023 zijn weer terug! We stellen het najaar het liefst nog even uit, maar langzaam binnen de regenachtige dagen weer terug te komen. En de vraag blijft natuurlijk voor welke coupe je dit jaar dan moet gaan. We bieden je vast wat inspiratie op het gebied van haarstijlen voor het najaar van 2023, en die variëren van een messy bob tot caramel balayage. Voor ieder wat wils! Dit zijn de 5 grootste haartrends voor de herfst van 2023

Lees ook: “Cowboy Copper” De beste nummer 1 haartrend voor deze herfst

1. The wavy bob

Haartrends 2023

Een van de meest opvallende haartrends voor de herfst van 2023 is de wavy bob. Dit is een moderne en speelse draai aan de klassieke bob. Denk aan een schouderlange bob met losse, natuurlijke golven die een moeiteloze en toch verfijnde uitstraling creëren. Het is een stijl die gemakkelijk te onderhouden is en geschikt is voor verschillende haartypes. Met de wavy bob zie je er altijd chic uit, of je nu naar je werk gaat of een avondje uit bent.

Color and cut by Jolanda (Salon Vleuten)

2. Barbie hair

Barbie hair is helemaal terug van weggeweest en geeft je die speelse en glamorous uitstraling waar je naar verlangt. Deze stijl draait om weelderig, lang haar met supergladde en glanzende lokken. Het vergt wat aandacht en styling om dit perfecte Barbie-uiterlijk te bereiken, maar het resultaat is de moeite waard. 

Color by Melany (Salon De Meern)

2 1

3. Caramel Balayage

Haartrends 2023

Caramel balayage is de perfecte haartrend voor de herfst. Het voegt warmte en diepte toe aan je haar, waardoor het eruitziet alsof je net terugkomt van een zonnige vakantie. Deze subtielere variant van de klassieke balayage is perfect voor diegenen die hun haarkleur willen verlevendigen zonder te opvallend te zijn.

Color by Jolanda (Salon Vleuten)

Lees ook: Balayage vs. Highlights: dit moet je weten

4. Cowboy Copper

Rode tinten zijn altijd in stijl, maar ze zullen dit najaar bijzonder populair zijn. Van koper tot aubergine, roodtinten geven je haar een levendige en gedurfde uitstraling die perfect past bij de herfstkleuren. Durf te experimenteren met deze warme en verleidelijke tinten voor een krachtige look.

Color by Kaylee (Salon De Meern)

5

5. Bold Face frame

4

Een gedurfde haartrend die dit najaar opkomt, is het creëren van een opvallend gezichtskader met je kapsel. Dit houdt in dat je bepaalde lokken aan de voorkant van je gezicht lichter maakt of accentueert, waardoor je gezicht beter uitkomt en je gelaatstrekken worden benadrukt. Het bold face frame voegt een speelse en dynamische dimensie toe aan je look en is perfect voor diegenen die wat durven experimenteren met hun haar.

Color by Kaylee & Evalien (Salon De Meern)

Gratis kleurconsult!

Nog niet helemaal zeker voor welke look je wilt gaan deze herfst? Maak je geen zorgen! Met onze GRATIS kleurconsult helpen onze haarstylisten jou om de perfecte kleur uit te kiezen die perfect bij jou past. Of je nu geïnspireerd bent door de caramel balayage, rode tinten of een face frame, we staan klaar om je te begeleiden naar een stralende herfstlook. Dus aarzel niet en maak je kappersafspraak vandaag nog.

Iets voor jou? Plan een afspraak!

Ben je geïnspireerd en wil jij ook je haar laten verven? Maak een afspraak en laat je verven door één van onze kappers. Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op INSTAGRAM.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING

Meer hair en beauty updates.

thumbnail lente trends groot

6 Haarkleur Trends Lente 2024: Trendy haartrends voor Dames

Lente 2024 staat voor de deur, en dat betekent meer dan alleen maar zonniger dagen en tuinen vol bloemen. Het is ook de tijd voor nieuwe haarkleur trends, en bij…

Lees meer
Blog thumbnail hbc 6

De Beste Haarproducten voor een Droge Hoofdhuid

Een droge hoofdhuid kan een bron van ongemak en zelfbewustzijn zijn. Het kan leiden tot symptomen zoals schilfering, jeuk en een strak gevoel. De oorzaken van een droge hoofdhuid zijn…

Lees meer
Blog thumbnail hbc 5

5 Effectieve Behandelingen voor een Jeukende Hoofdhuid

Een jeukende hoofdhuid is meer dan alleen een ongemak; het kan een significante impact hebben op je dagelijks leven en zelfvertrouwen. Maar wat veroorzaakt nu eigenlijk die irritante jeuk? Er…

Lees meer

030 - 666 47 92

Kapper De Meern

Zandweg 116A, 3454 JZ

kapper de meern

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode. Zeer centraal gelegen kapper de Meern en gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer. Ook bij deze salon is het mogelijk om voor de deur gratis te parkeren.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

030 - 677 24 96

Kapper Vleuten

Hindersteinlaan 25, 3451 EV

kapper vleuten

Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten. Wil je voor een fantastische coupe of voor een mooie kleur in jou haar komen vanuit Vleuten, Haarzuilens, Vleuterweide of Kockengen? Dan is kapper vleuten gemakkelijk te bereiken. Ben je met de auto? Er zijn ruime en gratis parkeerplaatsen voor de ingang of aan de achterzijde van de kapsalon.

Openingstijden

Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Zij hebben prachtig haar.  Misschien heb je zelf nog vragen? Kom gerust eens langs. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget.

MAAK EEN AFSPRAAK
MET €5 PRODUCTKORTING
footer_kérastase

Bekend in de Top 3 Kérastase salons Nederland

386543_5656385755814cdcb14d42acdf021106_mv2

Uitgebreide Google reviews van onze klanten

Google_2015_logo.svg